TSC je HIT Superlige: Pala je i Čuka, za 4/4!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC je HIT Superlige: Pala je i Čuka, za 4/4!

Debitant ostaje perfektan i posle ovog vikenda.

Foto: MN Press

Došli su iz Prve lige Srbije i odmah su pokazali da su spremni!

TSC iz Bačke Topole, privremeno smešten u Senti zbog izgradnje svog stadiona, najprijatnije je iznenađenje početka superligaške sezone, jer je ostvario četiri pobede u prva četiri kola!

Ove subote, u Senti je pao Čukarički, golom veziste Dejana Milićevića u 54. minutu, za konačnih:

TSC - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čukarički 1:0 (0:0)

Ekipa Zoltana Saba tako je savladala još jednog "starosedeoca" u najvišem rangu, nakon što je trijumfovala i u duelima protiv Voždovca (2:1), Mladosti iz Lučani (5:1) i Spartaka u Subotici (2:1).

U sledećem kolu, Bačvani će imati najveći dosadašnji izazov, jer će gostovati Vojvodini na "Karađorđu".

Sa druge strane, Čukarički je do danas ostvario dva trijumfa, a u sledećem kolu takođe će igrati protiv Novosađana, jer će kod kuće ugostiti Proleter.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I ČUKA PALA Novi superligaš nastavlja da melje

Izvor: 011vodič.com, 10.Avg.2019

Debitant u eltii nastavlja da seje strah u Superligi Srbije. TSC iz Bačke Topole ostvario je i četvrtu pobedu u Superligi Srbije. U jednom od derbija kola četa Zoltana Saba pobedila je Čukarički – 1:0 (0:0).. Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Napredak – Partizan je 1.95. Meč se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.