TSC POTVRDIO BODOVE IZ HUMSKE: Nišlije pale minimalcem u Bačkoj Topoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 20:16

TSC POTVRDIO BODOVE IZ HUMSKE: Nišlije pale minimalcem u Bačkoj Topoli

Ekipa Žarka Lazetića u seriji pobeda...

Fudbaleri TSC-a savladali su Radnički iz Niša na svom terenu sa 1:0, u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Osetio se na izabranicima Žarka Lazetića umor nakon one briljantne pobede protiv Partizana sa 4:0 i nesrećnog poraza od Vest Hema u Ligi Evrope rezultatom 1:0. "Prespavali" su prvo poluvreme, Nišlije su hrabro izašle pred njih, bile su blizu da osvoje bod, ali presudio je Ifet Đakovac u 76. minutu.

Njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Lazetić u igru poslao u 60. minutu umesto Vulića, a 16 minuta kasnije je Milovanović uputio jak pas prema Pantoviću, koji je bio u petercu Radničkog, lopta se odbila od njegovih nogu, ali je došla pravo do odlično postavljenog Đakovca, koji je preciznim udarcem zatresao mrežu, iza nemoćnog golmana Rosića, za 1:0.

Niški tim je utakmicu završio sa desetoricom, zbog toga što je Vanja Ilić dobio drugi žuti karton u 95. minutu.

TSC sada ima 32 boda i učvrstio je treće mesto na tabeli, pošto ima šest bodova više od Novog Pazara.

Radnički je upisao i drugi poraz od dolaska novog trenera Slavoljuba Đorđevića i ostao je na pretposlednjem 15. mestu sa 13 bodova na svom kontu.

U narednom kolu, TSC gostuje u Kragujevcu, a Radnički dočekuje Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.