TROFEJ BEOGRADA: Srpski strelci osvojili 23 odličja

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 11:38

TROFEJ BEOGRADA: Srpski strelci osvojili 23 odličja

Zorana Arunović se okitila sa dve zlatne medalje.

Srpski reprezentativci u streljaštvu su tokom trodnevnog Internacionalnog prvenstva osvojili ukupno 23 odličja. Tokom Trofeja Beograda, održanog u petak u subotu, u okviru koga su na programu bila i takmičenja miks parova i u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji, iskusni asovi i nade srpskog streljaštva su došli do šest zlatnih i isto toliko srebrnih i bronzanih odličja.

Poslednjeg dana 48. internacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstva Beograda u Hali 5 Beogradskog sajma na nisku uspeha dodali još pet medalja.

Na Velikoj nagradi Beograda u pojedinačnoj konkurenciji zlatnim medaljama su se okitile Zorana Arunović (vazdušni pištolj) i Teodora Vukojević (vazdušna puška), srebrnim Aleksandra Havran (puška) i Duško Petrov (pištolj), a bronzom Lazar Kovačević (puška).

Zorana Arunović je jedina učesnica 48.internacionalnog prvenstva koja se okitila sa dve zlatne medalje.

Aleksandra Havran i Lazar Kovačević su dobili i specijalne nagrade za ostvarenja tokom prva dva takmičarska dana, tokom Trofeja Beograda. Lazar Kovačević, koji je u subotu osvojio zlato vazdušnom puškom, a pre toga u kvalifikacijama postigao odličan rezultat (632,7 krugova) je odlukom žirija proglašen za najboljeg seniorskog strelca Trofeja Beograda.

Aleksandra Havran je zaslužila Trofej Beograda za najuspešnijeg mladog strelca. Na Trofeju je osvojila zlato u juniorskoj i srebro u seniorskoj konkurenciji puškom, uz najbolji rezultat kvalifikacija (632,1).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.