TRESE SE ŠPANIJA: Vraća se Kristijano Ronaldo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022, 09:20

TRESE SE ŠPANIJA: Vraća se Kristijano Ronaldo! (FOTO)

Vest prenela "Marka".

Sprema se transfer bonba. Krstijano Ronaldo po svemu sudeći neće ostati u Mančester junajtedu. Portugalac bi po informacijama španskih medija mogao da se vrati u Real iz Madirda i da pokuša da još jednom osvoji Ligu šampiona.

Prvo je italijanska "Republika" pre nekoliko dana objavila informaciju da bi Portugalac mogao da napusti Junajted jer se navodno ne uklapa u viziju novog menadžera Erika ten Haga. Ipak, sada španska "Marka" podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na izjavu predsednika Reala Florentina Pereza.

Oni navode da je Perez tada rekao da ne postoje šanse da se Ronaldo vrati u Madrid, ali i da su se neke stvari u međuvremenu promenile.

- Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda - navodi španski list.

"Marka" navodi i da bi zbog Lige šampiona u neverovatnom scenariju, Ronaldo mogao i da se vrati u Sporting iz Lisabona.

Cristiano Ronaldo to Real Madrid fans in 2012. pic.twitter.com/qtK32Igx4V

— Frank Khalid (@FrankKhalidUK) June 20, 2022

- Takav scenario izbacuje mogućnost da se Ronaldo vrati u Sporting. Bez obzira na to što ima 37 godina, čini se da Kristijano želi da nastavi da igra na najvišem mogućem nivou kako bi otišao na Svetsko prvenstvo u Katar. Perez se bio koncentrisao ovog leta na dovođenje Kilijana Mbapea i tada je izjavio da Ronaldo nije mogućnost. Stvari su se u međuvremenu promenile, klub traži napadače i dolazak Portugalca bi mogao da bude privremeno rešenje. Međutim, remećenje atmosfere u svlačionici bi moglo da našteti ekipi - ističe se u tekstu "Marke".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.