TRENUTNO JE SLOBODAN IGRAČ: Isko na korak od Premijer lige!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 18:16

TRENUTNO JE SLOBODAN IGRAČ: Isko na korak od Premijer lige!?

Španac u potrazi za novim klubom.

Bivši španski fudbalski reprezentativac Isko mogao bi karijeru da nastavi u engleskom premijerligašu Evertonu, prenose britanski mediji.

Isko (30) je trenutno bez angažmana, a može da potpiše ugovor sa bilo kojim klubom iako je prošao prelazni rok. On je ponikao u Valensiji, a potom je igrao za Malagu pre nego što je 2013. stigao u Real.

Isko je za Real igrao do juna prošle godine, a potom je prešao u Sevilju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je sa Seviljom potpisao dvogodišnji ugovor, ali je u decembru raskinuo saradnju sa španskim klubom.

Isko je pre nekoliko dana trebalo da nastavi karijeru u Unionu iz Berlina, ali do dogovora dve strane nije došlo. Britanski mediji navode da Isko navodno želi da nastavi karijeru u Evertonu, a u ovom klubu bi trebalo da zameni Entonija Gordona, koji je prešao u Njukasl.

Everton je trenutno na 18. mestu na tabeli Premijer lige sa samo 18 bodova.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.