Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024, 00:33

TRENER NIŠKOG RADNIČKOG UŽASNUT SUĐENJEM PODNEO OSTAVKU: ‘Odlazim iz srpskog fudbala!’ (VIDEO)

Potpuno je revoltiran. Fudbaleri Železničara iz Pančeva danas je na svom terenu dočekao niški Radnički u okviru 24. kola Superlige Srbije. Iako je ova utakmica bila u ‘senci’ večitog derbija, koji je završen pred start ovog duela, oni koji su pratili utakmicu u Pančevu, imali su šta i da vide. Nakon preokreta, domaćin je slavio ... Read more
The post TRENER NIŠKOG RADNIČKOG UŽASNUT SUĐENJEM PODNEO OSTAVKU: ‘Odlazim iz srpskog fudbala!’ (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RADNIČKI TVRDI DA NEĆE VIŠE DA TRPI TEROR, NIŠLIJE DIŽU SAVEZ NA NOGE: Jedna osoba je obavezna da se pojavi na sastanku! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024

Na Čairu su potpuno besni. Radnički Niš se čitave sezone žali na suđenje a sada je ta tačka dostigla najviši mogući nivo netrpeljivosti. Naime, klub sa Čaira je potpuno besan i poslao je pismo direktno u vrh Fudbalskog saveza Srbije. Uzrok ovome jeste bes Nišlija nakon poraza u Pančevu, gde...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.