Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER ČUKARIČKOG: Prezadovoljan sam, sve smo bolji

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović bio je prezadovoljan osvajanjem boda u Novom Pazaru, ocenivši da njegov tim igra sve bolje.

Čukarički je u meču 14. kola Superlige Srbije odigrao na “vrućem” terenu sa domaćinom bez golova (0:0) i preuzeo četvrto mesto na tabeli.
– Malo je reći da sam zadovoljan. Naravno da mi je žao što nismo pobedili, imali smo dosta šansi da postignemo gol, ali sam pre svega prezadovoljan kako su igrači ušli u utakmicu. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je to fantastičan meč, obe ekipe su htele maksimalan rezultat. Na kraju smo imali i sreće, mogli su da nas kazne iz kontre u finišu susreta – rekao je Popović za klupski sajt.
On je podsetio da je Čukarički pre samo tri dana odigrao tešku utakmicu protiv Jagodine i da je bilo pitanje koliko će se ekipa oporaviti fizički i psihički.
– Primećujem boljitak u igri i očekujem da će u narednom periodu to biti još kvalitetnije, na čemu ćemo svakako raditi narednih dana. Čestitao bih i ekipi Novog Pazara na fer i korektnoj utakmici – kazao je Popović.
Sledećeg vikenda Čukarički u 15. kolu Superlige Srbije dočekuje subotički Spartak.
The post TRENER ČUKARIČKOG: Prezadovoljan sam, sve smo bolji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novi trener Čukaričkog prezadovoljan „nulom” u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2015, 14:09

Novi Pazar – Trener fudbalera Čukaričkog, Zoran Popović bio je oduševljen osvajanjem boda u Novom Pazaru (0:0) u meču 14. kola Superlige. Šef struke Brđana smatra da njegova ekipa igra sve bolje.   – Malo je reći da sam zadovoljan. Naravno da mi je žao što nismo pobijedili, imali smo dosta...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.