TREMA JAČA OD ARMINA: Sinančevič tri puta PRESTUPIO, zlato Kovaču u EPSKOM finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREMA JAČA OD ARMINA: Sinančevič tri puta PRESTUPIO, zlato Kovaču u EPSKOM finalu

Drama kakava se retko viđa.

Srpski reprezentativac Armin Sinančević u finalu bacanju kugle na Svetskom prvenstvu u Dohi završio na poslednjem mestu, sa tri prestupa. Konkurencija je bila strahovita. Zbog toga je plasman među 12 najboljih bacača kugle na planeti ogroman uspeh za 23-godišnjeg momka iz Prijepolja, koji je ličnim rekordom 21.51 postavio treći rezultat kvalifikacija.

Samo u prve tri serije, kugle su tri puta letele daleko preko 22 metra i sva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta je srušen 32 godine star rekord svetskih šampionata koji je postavio Švajacarac Verner Ginter još u Rimu 1987.

Te dalekometne hice slali su Novozelanđanin Tomas Volš, Brazilac darlan Romani i Amerikanac Rajan Krauzer. Već tada je bilo izvesno da će medalje da podele ova trojica atletičara.

Novi šampion sveta postao je Amerikanac Džo Kovač koji je u poslednjoj seriji bacio hitac od 22,91 metar.

Novozelanđanin Tomas Volš je od prve do poslednje serije imao zlato u rukama jer je bacio kuglu 22,90 metara, ali je na kraju završio sa bronzom. Srebro je pripalo Rajanu Krauzeru koji je u šestoj seriji bacio kuglu takođe 22,90 metara, pa su tri medalje odlučene u razmaku od jednog centimetra!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hejli Strikland, devojka NBA asa Bruka Lopeza.

Ride or Die 💥⚡️🐆 online now

A post shared by Boem (@shopboem) on Aug 20, 2019 at 12:51pm PDT

🐆J U N G L E. V I B E S🐆 @hailee.strickland showin’ us how to W O R K {The More The Merrier Dress} that just launched with the rest of our 🦓Zoofari🦓 collection. Who else is obsessed with this dress?! 🙋🏼‍♀️

A post shared by ☆ vestique ☆ (@vestique) on Jul 16, 2019 at 6:21pm PDT

pretty in pink 🍬 | styled by @hailee.strickland

A post shared by wisconsin bloggers (@ootdwisco) on May 5, 2019 at 7:47am PDT

gm ✨

A post shared by jenny (@jenniferaustinphoto) on Mar 20, 2019 at 4:58am PDT

pinkish 💅🏼💕👄🌸

A post shared by ➖hailee nicole➖ (@hailee.strickland) on Aug 31, 2019 at 5:43pm PDT

we love a girl who misses checking her bags by 2 minutes & is stuck taking a later flight 🙃😅 hi that girl is currently me 🙋🏼‍♀️🤗☺️

A post shared by ➖hailee nicole➖ (@hailee.strickland) on Jul 14, 2019 at 1:08pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.