Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 00:12

TREĆA SMENA: Merak je uz Latinoamerikance

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

GODOJ KRUZ – ROZARIO, 23.00

(Fudbal, Argentina Kopa liga)

Pošto je pretrpeo sva tri poraza u Grupi 3 Godoj nema šanse za plasman dalje. Rozario ima, mada više teoretske nego realne, River i Banfild beže mu po šest bodova. Godoj je dobio samo tri od poslednjih 15 utakmica kao domaćin, dok je Rozario slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo jednom u prethodnih 13 okršaja. I to nad Riverom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

NJUELS OLD BOJS – TALERES, 01.15

(Fudbal, Argentina Kopa liga)

Taleres je lider grupe, u prošlom kolu tukao je Boku na Bombonjeri i ima sedam bodova iz prva tri kola. Njuels je poslednji sa samo tri poena i porazom na premijeri takmičenja baš u Kordobi (1:3). Taleres je dobio poslednja tri odmeravanja snaga.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SPORT RECIFE – ATLETIKO GO, 00.00

(Fudbal, Brazil, Serija A)

Na tabeli ih razdvaja samo bod u korist Sport Recifea. Taj tim ima samo jedan trijumf u poslednjih osam kola, a u minulih pet redovno je prolazila igra 0-2 gola. Atletiko Gojanense je bez slavlja sedam rundi, mada je u toj crnoj seriji na pet utakmica davao po gol.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BOTAFOGO – AVAI, 00.00

(Fudbal, Brazil, Serija B)

Klub iz Sao Paola je u nezavidnoj poziciji. Na polovini prvenstva pao je na pretposlednje mesto na tabeli, četiri meča u nizu nije dobio, na tri je pretrpeo poraz, a kod kuće ima tek dve pobede iz minulih devet pokušaja. Avai je skupio deset bodova u prethodne četiri runde, ali je pre tri meseca izgubio od Botafoga.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

UNION KONSEPSION – HUAČIPATO, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

De Konsepsion je vezao sedam mečeva bez poraza i bodovno stigao današnjeg rivala. Na istom broju utakmica kod kuće dao je makar po gol. Huačipato je vezao tri poraza na strani, a dobio tek jednu od šest utakmica van kuće. Na šest od minulih sedam međusobnih susreta prošla je igra 0-2 gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

UNION ESPANJOLA – O’HIGINS, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Bori se domaćin za drugo mesto, koje vodi u naredno izdanje Kopa Libertadores. Konkurentski Union de Kalera beži mu samo tri boda i ovo je utakmica koju mora da dobije. Poslednjih pet na svom terenu rešio je u svoju korist. O’Higins je u seriji od tri meča na kojima je prošla igra 0-2 gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VANDERES – PROGRESO, 00.15

(Fudbal, Urugvaj 1)

Posle zastajkivanja u početne dve runde, Vanderes je dobio Torke u gostima (2:1), te Kero Larga na svom terenu (1:0), pa u duel petog kola ulazi kao favorit. Posebno pošto je Progreso u seriji od tri remija, a van svog stadiona ima samo jedno savlje iz minulih osam pokušaja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PORTUGUESA – ARAGUA, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Sudar ekipa iz donjeg doma tabele. Obe imaju po osam bodova u isto toliko početnih kola, s tim što je Portuguesa ostvarila dve pobede u poslednjih pet mečeva, dok Arauga na istom uzorku ima samo jedno slavlje. I jedni i drugi su neefikasni. Na pomenutom opsegu, domaćin je samo jednom probio granicu 0-2 gola, gost svaki put ušao u to razdoblje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kili za sada pobeđuje samo Godoj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020

Rosario zadržao šanse za jednu od prve dve pozicije u grupi 3 argentinskog Liga kupa..Rosario je sačuvao šanse za plasman u šampionsku zonu. Drugi put u grupi 3 savladao je ekipu Godoj Kruz – 0:1, ali kako bi prvi deo Liga kupa Argentine okončao na jednoj od prve dve pozicije, moraće da počne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.