TRAŽIO SAM GA – KONKRETNO IME: Stanković otkrio da ima neostvarenu želju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 15:11

TRAŽIO SAM GA – KONKRETNO IME: Stanković otkrio da ima neostvarenu želju

Čeka se i on.

Ohi Omoižuanfo, Kristijano Pićini i Nermanja Motika su stigli u FK Crvena zvezda tokom prelaznog roka i oni su licencirani za Ligu Evrope u prolećnoj polusezoni.

Trener crveno-belih Dejan Stanković nije želeo da priča o konkretnim imenima, ali otkrio je da želi još jednog fudbalera. Sigurno je da misli na Edmunda Ada iz Šerifa koji igra u veznom redu.

Pogledajte rezultate

- Tražio sam još jednog igrača, konkretno ime, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekad su želje jedno, a mogućnosti drugo. Ne mogu da pričam dok neko ne dođe. Tačno je da sam tražio jedno ime, ali mogućnosti su jedno, a realizacija nešto potpuno drugo.

Da li razmišljate o pojačanju na poziciji šopera u finišu prelaznog roka?

- Ne – jasan je Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.