TRAŽILI SU NJEGOVU SMENU: Nikolić se OBRATIO navijačima i bacio ih u TRANS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 21:37

TRAŽILI SU NJEGOVU SMENU: Nikolić se OBRATIO navijačima i bacio ih u TRANS!

Srpski stručnjak ostvario uspeh sa Moskovljanima.

Posle uspešne sezone u Lokomotivi iz Moskve i osvojenog Kupa Rusije, srpski stručnjak Marko Nikolić obratio se navijačima ovog kluba.

Iako su tokom sezone osporavali trenersko znanje bivšeg stratega Partizana i tražili njegovu ostavku, navijači Lokomotive su na kraju morali da mu skinu kapu.

- Imamo izreku u Srbiji: Nije uvek lako, ali je uvek lepo - parafrazirao je Nikolić čuvenu izjavu Duška Radovića “Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan”, a potom nastavio:

- Tako je bilo sa nama ove sezone. Hvala vam, posebno na podršci u drugom delu sezone. Radili smo sve mnogo bolje sa vama iza naših leđa, iza leđa našeh tima. Mnogo vam hvala. Nadam se da smo samo počeli i da ćemo pokupiti mnogo trofeja u budućnosti - rekao je Marko Nikolić.

Moskovljani, ipak, nisu uspeli da se plasiraju u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto im je izmaklo drugo mesto. Mediji ovih dana spekulišu da bi nekadašnji trener Vojvodine i Rada mogao da napusti "železničare", odnosno, da ga turski velikan Galatasaraj želi na svojoj klupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.