TRAŽI SE ZAMENA ZA TAVAMBU: Kamerunac pred POVRATKOM u Humsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽI SE ZAMENA ZA TAVAMBU: Kamerunac pred POVRATKOM u Humsku!

Crno-beli kreću u ofanzivu.

Posle najave da će Partizan ove zime ostati bez ubojitog napadača Leandra Tavambe, za koga su interesovanje pokazali klubovi iz Italije i Grčke, srski šampion krenuo je u potragu za pojačanjima.

Posle Radosava "Raće" Petrovića, čiji je povratak u Humsku već dogovorena stvar, crno-beli su se okrenuli rešenju u navalnom redu.

VELIKO IZNENAĐENJE NA TEATRU SNOVA: Barnli ŠOKIRAO Matića! Lingard SPASIO Murinja! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

MILAN KRENUO U AKCIJU: Roso-Neri našli ZAMENU za Donarumu! Na San Siro STIŽE reprezentativac!

DRUGI PUT UZASTOPNO: Ronaldo proglašen za najboljeg sportistu Evrope

Navijači crno-belih ne bi se protivili da u svojim redovima ponovo vide Abubakara Oumarua. Kamerunac, koji je svojevremeno nosio dres i Večitog rivala sa Marakane, već godinu dana igra za kineski Šenžen i u 53 utakmice postigao je 26 golova.

Neslavno se rastao prošle godine sa Parnim valjkom, ali u Humskoj ne kriju želju da ga ponovo vide u svojim redovima, pred velika iskušenja u Ligi Evrope i dvomeč protiv češke Viktorije iz Plzenja.

Postoje indicije da se Oumaru ponovo nađe na Topčiderskom brdu, međutim, obzirom na primanja koja ima u Kini, šanse su minimalne.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.