TRANSFER KARIJERE: Italijanski VELIKAN krenuo u NAPAD na Nikolića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 17:22

TRANSFER KARIJERE: Italijanski VELIKAN krenuo u NAPAD na Nikolića!

Srpski stručnjak na ceni.

Trener Lokomotive Marko Nikolić ove sezone beleži sjajne rezultate sa ruskim velikanom iz Moskve. Uprkos tome, odavno se priča da je bivši trener Partizana odlučan da na kraju sezone napusti Moskovljane, zbog neslaganja sa upravom kluba oko kadrovske politike, jer nisu produženi ugovori igračima koje srpski trener želi da zadrži.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

U međuvremenu, pojavila se opcija da premijerligaš iz Moskve želi nastavak saradnje sa Nikolićem, a razlog tome je ponuda italijanske Parme!

Naime, kako navode ruski mediji, odnosno novinar Nobelj Arustamjan, bivši šef struke crno-belih je kandidat za šefa struke drugog po veličini grada u pokrajini Emilija-Romanja!

Iza potencijalnog transfera, kao inicijator je potpisan Havijer Ribalta, doskorašnji sportski direktor u Zenitu, koji je u ruskim medijima, dok je radio u toj zemlji, hvalio Marka Nikolića, govorivši da je jedan od najzanimljivijih trenera u ligi.

Pre nepune dve nedelje, Ribalta je imenovan u sportskog direktora nekadašnjeg osvajača UEFA kupa, ima odrešene ruke u formiranju novog tima i Rusi prenose da mu je među glavnim potezima da ponudi klupu Nikoliću. Srbinu je navodno, preko Markovog agenta, ponuđen ugovor na dve godine.

Stoga je Lokomotiva spremna da produži ugovor čoveku koji je ostavio značajan trenerski pečat u Humskoj, a sav posao je u rukama Aleksandra Plutnika, predsednika saveta direktora Železničara, koji je zimus odradio najvažniji deo kada je nastala inicijativa da Nikolić bude smenjen, jer je otišla u januaru cela uprava kluba, a tim je jesen završio tek na osmom mestu. Plutnik pružio podršku srpskom treneru, koji se "revanširao" sa 10 uzastopnih trijumfa u prolećnoj sezoni.

Sada Plutnik predlaže da se sa Nikolićem potpiše novi ugovor na tri godine i tim povodom je kontaktirao njegovog agenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.