TRANSFER BOMBA NAS OČEKUJE NA LETO: Nejmar u Premijer ligi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 17:39

TRANSFER BOMBA NAS OČEKUJE NA LETO: Nejmar u Premijer ligi?

Oblači crno-beli dres.

Fudbaler Pariz Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar mogao bi karijeru da nastavi u Njukaslu, prenose britanski mediji.

Nejmar ima ugovor sa francuskim klubom do juna 2025. godine, ali bi mogao već u letnjem prelaznom roku da napusti PSŽ, pošto su navijači nezadovoljni njegovim igrama.

Najvatrenije pristalice Svetaca su nedavno ispred sedišta kluba, ali i kuće fudbalera Nejmara protestovali zbog loših rezultata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Britanski mediji navode da bi brazilski fudbaler mogao karijeru da nastavi u Premijer ligi odnosno Njukaslu, koji je u vlasništvu princa iz Saudijske Arabije Mohameda Bin Salmana.

On je vlasnik i Al Nasra za koji igra portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo.

Britanski mediji podsećaju da je Njukasl trenutno jedan od najbogatijih klubova na svetu, a rukovodstvo engleskog tima smatra da bi se Nejmar odlučio uklopio u ovaj tim.

Transfermarkt procenjuje da Brazilac vredi 70 miliona evr, a on je je stigao 2017. godine u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.