Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2023, 15:05

TRAJKOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED START SEZONE: ‘Spremni smo za izazove!’

Da li ćemo gledati neki novi Radnički? Prošlu sezonu bi svaki navijač tima sa Čaira želeo da izbriše iz svog sećanja. Od borbe za Evropu protiv Gzire na kraju su igrali doigravanje za opstanak u najelitniji rang srpskog fudbala gde su bili na korak da ispadnu od Inđije. Nakon što su uspeli da ostanu u eliti, desile su se određene ... Read more
The post TRAJKOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED START SEZONE: ‘Spremni smo za izazove!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KOMPANIJA ADMIRALBET OZVANIČILA SARADNJU SA JOŠ JEDNIM SUPERLIGAŠEM: Izborili su mesto u eliti, a novo sponzorstvo garantuje uspešnu sezonu!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2023

Svega nekoliko dana nakon potpisivanja partnerstva sa IMT-om, šampionom Prve lige Srbije, kompanija AdmiralBet je postala sponzor još jednog novog člana Superlige. Reč je o Železničaru iz Pančeva, ekipi koja je prethodne sezone zauzela 2. mesto u Prvoj ligi Srbije, čime je izborila plasman u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.