TRAGIČAN UDARAC ZA SVE NAS: Pretužan oproštaj Golden Stejta od Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:18

TRAGIČAN UDARAC ZA SVE NAS: Pretužan oproštaj Golden Stejta od Milojevića

Dejan Milojević preminuo u 47. godini.

Srce Dejana Milojevića prestalo je da kuca u SAD posle teškog srčanog udaca koji je nekadašnji košarkaš doživeo tokom zajedničke timske večere Golden Stejt Voriorsa u Solt Lejk Sitiju pred utakmjicu protiv Jute Džez.

Na žalost, Milojević nije uspeo da se oporavi od srčanog udara i preminuo je u 47. godini, a oglasila se i franšiza Golden Stejt Voriorsa na društvenoj mreži ''X''.

 - Apsolutno smo pogođeni iznenadnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrću Dejana Milojevića. Ovo je šokantan i tragičan udarac za sve koji su deo organizacije Voriorsa i veoma težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji sMo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo zajedno sa njegovom surugom Natašom i njihovom decom Nikolom i Mašom - stoji u poruci Golden Stejt Voriorsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.