TRAGEDIJA! Poginuo automobilista Janko Mikulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:22

TRAGEDIJA! Poginuo automobilista Janko Mikulić

Upravo objavljeno...

Loše vesti stižu iz Hrvatske, gde je u saobraćajnoj nesreći poginuo Janko Mikulić (33), poznati hrvatski automobilista. On je bio na motociklu marke Kavasaki zagrebačkih reggistracija, kada je u saobraćajnoj nesreći stradao u nedelju ujutru u mestu Buševec nedaleko od Velike Gorice.

Motociklista je u jednom momentu izgubio kontrolu i sleteo u kanal, a potom naleteo na betonski most.

Nesrećnom čoveku je pružena medicinska pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnici Dubrava, ali je od posledica povreda preminuo.

Janko Mikulić je inače bio poznati vozač uličnih trka, a od njega su se oprostili FK Polet Buševec, gde je bio u nadzornom odboru kluba, kao i Autoklub Zaprešić.

- U dubokom bolu javljamo da je sinoć u tragičnoj nesreći život izgubio naš dragi prijatelj Janko Mikulić. Dragi Janko, zauvek ćeš ostati u našim srcima - napisali su iz Poleta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.