TOŠIĆ ILI SUMA, PITANJE JE SAD: Đukić OTKRIO na koga RAČUNA protiv Jang Bojsa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOŠIĆ ILI SUMA, PITANJE JE SAD: Đukić OTKRIO na koga RAČUNA protiv Jang Bojsa! (FOTO)

Crno-beli u odloženom meču Kupa Srbije dočekuju Rad.

Kako se bliži odlučujuća utakmica Partizana u Ligi Evrope protiv Jang Bojsa i dolazak Švajcaraca, raste neizvesnost u taboru navijača tima iz Humske. Ne samo zbog činjenice da li će njihovi ljubimci preskočiti još jednu prepreku, već dileme mogu li Zoran Tošić i Sejduba Suma da pomognu ostalim saigračima.

Pročitajte i:

OTVORIO DUŠU: Bane je promenio 11 selektora, a JEDNOM od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VAŽNU stvar NIKAD neće ZABORAVITI! (FOTO)

Naime, popularni "Bambi" zaradio je neopravdano žuti karton protiv albanskog Skenderbega, ali su crno-beli odmah uložili žalbu. Odluka iz UEFA očekuje se 16. novembra, a ukoliko ona bude uvažena, Tošić će zaigrati u duelu sa švajcarskim predstavnikom.

Ako se to, međutim, ne dogodi, sve oči Grobara biće uprte ka Sejdubi Sumi. Reprezentativac Gvineje dugo je van stroja zbog povrede, uključio se u proces rada sa ekipom, a po rečima trenera Đukića uskoro će krenuti sa normalnim radom.

- Suma je počeo da trči, u sredu ćemo mu malo pojačati ritam i od četvrtka ga očekujemo sa ekipom - otkrio je Miroslav Đukić, šef stručnog štaba srpskog šampiona.

U Humskoj se nadaju da će Suma izdržati sve napore i spreman dočekati predstojeći meč sezone protiv Jang Bojsa.

SPEKTAKL U NAJAVI: Fudbalski veterani iz sveta sledeće godine u Beogradu (FOTO)

Sa druge strane, oporavak povređenog Nebojše Kosovića, posle operacije ligamenata, teče po planu. Njegov povratak na teren planiran je u prolećnoj sezoni:

- Pričao sam sa njim. Kićin oporavak ide dobro, sve ide kako treba i samo da tako nastavi. On je jedan plemenit igrač, dobar igrač i što pre se oporavi, biće bolje za nas - istakao je Đukić.

Partizan će danas u odloženoj utakmici osmine finala Kupa Srbije ugostiti Rad. Meč na stadionu u Humskoj počinje u 18.30.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.