TOBDŽIJE PREUZELE ČELO TABELE: Pao i Brentford!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:25

"TOBDŽIJE" PREUZELE ČELO TABELE: Pao i Brentford!

Sve uzbudljivije u Premijer ligi...

Fudbaleri Arsenala pobedili su Brentford 2:1 naa svom terenu i preuzeli čelo tabele ispred Mančester Sitija i Liverpula koji u nedelju igraju derbi kola.

Artetine "tobdžije" upisale su osmu uzastopnu pobedu u Premijer ligi i sada se okreću revanš meču 1/8 finala Lige šampiona sa Portom.

Engleski tim je poražen u prvoj utakmici u Portugaliji 0:1.

U Engleskoj, međutim, Arsenal dugo nije ni blizu ishoda u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem je on poražena strana.

Koliko je tim iz Londona superioran u poslednje vreme svedoči podatak da je na prethodnih sedam mečeva u ligi, sve do utakmice sa Brentfordom, prosečno davao 4.5 golova svojim rivalima.

Danas, ipak, navijači nisu videli tako efikasan Arsenal ali dovoljno dobar da se pobeda ne dovede u pitanje.

Za to su se pobrinuli strelci pogodaka Deklan Rajs u 19. minutu i Kai Haverc u 86.

Za goste, strelac jedinog gola bio je Joan Visa u finišu prvog poluvremena.

Gosti su potom dugo odolevali pritisku "tobdžija", ponadali se da mogu do velikog boda u Lodnonu, međutim Haverc im je raspršio takve misli.

Trka za titulu u Engleskoj postaje sve neizvesnija. Arsenal je preuzeo vrh. Na potezu Siti i Liverpul.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.