TO SE NE ODBIJA: Zvezda spremila EKSTRA PONUDU za Donalda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SE NE ODBIJA: Zvezda spremila EKSTRA PONUDU za Donalda!

Kapiten crveno-belih na potezu.

Mičel Donald je jedan od najtraženijih fudbalera Crvene zvezde u finišu prelaznog roka. Novi kapiten crveno-belih nalazi se na meti nekoliko klubova, a čelnici Frajburga stigli su u Beogvrad i spremili konkretnu ponudu (pročitajte OVDE).

Holandski vezista ima želju da ostane u Ljutice Bogdana, isti je slučaj i sa trenerom Vladanom Milojevićem, ostaje samo da klupsko rukovodstvo finalizuje pregovore sa jednim od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača.

Donaldu ističe ugovor narednog leta, a do sada je zarađivao 240.000 evra godišnje. Crveno-beli su spremni da mu podignu platu i da prema slovu novog ugovora zarađuje 360.000 evra za 12 meseci.

Na potezu je Donald...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.