TO SE ČEKALO: Bosanac OBJAVIO da li će igrati protiv Novaka na Adria turu u Sarajevu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 13:18

TO SE ČEKALO: Bosanac OBJAVIO da li će igrati protiv Novaka na Adria turu u Sarajevu!

Srpski as pobedio koronu.

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur otkrio je da sa sigurnošću tvrdi da će do kraja godine odigrati egzibicioni meč sa prvim igračem na ATP listi Novakom Đokovićem u Sarajevu.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Njihov susret trebalo je da se odigra 5. jula, u okviru regionalnog "Adria Toura", ali je duel otkazan zbog pojave koronavirusa na istom turniru u Zadru, kada se uz Noleta i njegovu suprugu Jelenu zarazilo još nekoliko igrača i trenera.

- Ukoliko dođe do otkazivanja US Opena i cele američke turneje, taj meč bismo možda mogli da odigramo i ove godine. Želim da nastupam i igram i nadam se da ćemo priliku, koja bi se eventulano ukazala zbog otkazivanja serije turnira, iskoristiti za jedan takav egzibicioni turnir. Godinama planiramo Đokovićev dolazak u Sarajevo. Nole ima veliku želju i siguran sam da bi to bio spektakularni događaj - rekao je Džumhur za sarajevski dnevni list "Dnevni avaz".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BUKTI RAT U BELOM SPORTU - TVOJ OTAC JE GLUP: Platićeš mi zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020

Neviđena mržnja...Posle Nika Kirjosa i Borisa Bekera, novi obračun u teniskim krugovima usledio je između grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa, koji se obratio francuskom kolegi Korentanu Muteu...Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.