TO MOŽE SAMO NOLE: Evo šta su uradili navijači u Istbornu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MOŽE SAMO NOLE: Evo šta su uradili navijači u Istbornu (FOTO)

Poslednja provera pred Vimbldon.

Posle sedam godina, Novak Đoković ućestvovaće na nekom turniru na travi pre Vimbldona. On je rešio da se pojavi na turniru koji će mu biti sjajna uvertira pred treći Gren slem u sezoni. Najbolji srpski teniser je posle kratkog odmora u Srbiji, otputovao u Monte Karlo, a uskoro se očekuje i da se pojavi na terenima u Istbornu.

SKANDAL U BRITANIJI: Ovaj igrač je POZITIVAN na KOKAIN (FOTO)

ČELENDŽER POPRAD: Laslo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đere napravio NEVIĐENI preokret i plasirao se u FINALE! (FOTO)

Koliko je cenjen i poštovan govori i sledeća činjenica. Navijači su jedva čekali da ga vide u svom gradu, pa su tako navijači kupili sve karte za Centralni teren od 28. juna do 1. jula. Karata za taj period više nema, što govori da je Novak doprineo kvalitetu turnira.

Novak Djokovic to make rare Eastbourne appearance before Wimbledon https://t.co/JxLmkDZWOl #Tennis #Djokovic #Wimbledon

— AUS Sportsbooks (@SportsbooksAus) June 23, 2017

Turnir u Istbornu počinje u ponedeljak, 26. juna.

ŠKOT ILI SRBIN? Evo šta Federer misli o borbi Đokovića i Mareja za svetski vrh (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.