TO JE BIO VELIKI PROBLEM, MORAMO DA SE POPRAVIMO: Obradović se oglasio pred meč u Ljubljani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 22:56

"TO JE BIO VELIKI PROBLEM, MORAMO DA SE POPRAVIMO": Obradović se oglasio pred meč u Ljubljani!

Crno-beli imaju meč loptu...

Košarkaši Partizana u utorak od 18 sati igraju drugi meč polufinala ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Meč se igra u Ljublajni a tim Željka Obradovića odlazi posle pobede u beogradskoj areni 85:70.

- Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on, dobri u skoku. Nisam to video, da neka ekipa toliko skokova upiše kao oni protiv nas u prvoj utakmici. To se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je jedna ekipa iz nižeg ranga. Daćemo sve od sebe da to ne bude tako u drugoj utakmici. Pokušao sam da raspredim minutažu koliko je to moguće jer znamo da nas posle nepunih 48 sati od prvog duela čeka novi meč - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Košarkaš crno-belih Uroš Trifunović rekao je da će fokus biti na defanzivnoj igri.

- Cedevita Olimpija je ekipa koja je pokazala da je zasluženo u polufinalu. Pre ove serije su imali čak tri pobede iz četiri utakmice protiv nas. Mi smo u prvom meču odigrali fokusirano, pre svega defanzivno. Imali smo i neke šuteve koje smo pogodili što nam je donelo pobedu. Imali smo velikih problema sa njihovim skokom i to ćemo gledati na sve načine da popravimo u Ljubljani - rekao je Trifuniović.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.