TIM O ĐOKOVIĆU: Vratiće se još jači

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 17:39

TIM O ĐOKOVIĆU: Vratiće se još jači

Austroijanac ne sumnja u srpskog tenisera.

Mnogi su već videli kako Novak Đoković osvaja Ju Es open, dolazi ko kalendarskog slema i 21. najveće titule kojom bi se odvojio od Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ipak, Danil Medvedev je odigrao sjajan meč, osvojio prvu grend slem titulu i zaista nije pružio ni promil šanse najboljem teniseru sveta. Što se tiče Dominika Tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji u Njujorku nije branio titulu zbog povrede, on veruje da će posle neuspeha u Njujorku Đoković u narednoj godini biti još jači.

 - U 2022. godini će se Đoković vratiti jači nego ikada. Posle osvajanja Rolan Garosa svi su pričali o Olimpijskim igrama, kalendarskom slemu i zlatnom slemu, pa je on bio pod velikim pritiskom. Osetio sam i ja takav pritisak, samo malo manji i znam kako to može da se završi - rekao je Tim.

Mančester Siti kreće u još jednu Ligu šampiona s namerom da je konačno osvoji, a u prvom kolu, u goste mu večeras (21.00) dolazi RB Lajpcig. Kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladonice MOZZART za Mančester Siti - RB Lajpcig.

Trka za najvećeg tenisera u istoriji posebno se isticala u pričama ove sezone, naročito kada je Đoković osvojio prva tri grend slema u sezoni. Tim ipaka ne želi da da prednost u toj priči nikome od velike trojke.

 - Po mom mišljenju, sva trojica su GOAT, sva trojica su jedinstveni. Sva trojica su najbolji svih vremena i drago mi je da sam igrao sa njima. Nadam se da ću sledeće godine nastaviti da se takmičim sa njima - priželjkuje Austrijanac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Tenis,   Federer,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.