TEŽAK PERIOD ZA RAFU: Sat otkucava, sve postaje komplikovanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 14:04

TEŽAK PERIOD ZA RAFU: "Sat otkucava, sve postaje komplikovanije"

Hronična povreda muči Španca.

Rafael Nadal ima velikih problema sa povredom ove godine, pre nekoliko dana imao je medicinsku intervenciju na stopalo koje ga muči, ali je istakao da mu je velika želja da se vrati na teren.

-Dobro sam, mada sam znao i za bolje dane. Stopalo me još boli. Ovo je težak period za mene. Cilj mi je da se skroz oporavam, svestan da ću u jednom periodu imati teške i bolne trenutke. Opredeljen sam da ih sve prevaziđem, da se borim za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što želim, a to je povratak na teren, rekao je Nadal.

PSŽ se obrukao na gostovanju Brižu u Ligi šampiona, odigrao je 1:1 sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom u napadu, a večeras (20.45) očekuje ga duel s možda i najvećim rivalom Lionom. Kvota na keca je 1,37, a na kombinazziju 1&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Lion.

-Imao sam fantastične trenutke tokom karijere, kakve nisam ni sanjao da ću imati. Ali imao sam i teške trenutke zbog povreda, mada sam uvek nalazio način da se oporavim i nastavim dalje. Kako godine prolaze, tako se stvari moraju shvatati realistično: sat otkucava, sve postaje komplikovanije, kazao je Nadal.

Nadal je u ovoj sezoni propustio Vimbldon, Olimpijske igre kao i turnire u Americi (Sinsinati,Toronto i US open).

Osvojio je Rim i Barselonu, a na Rolan Garosu je ispao od Novaka Đokovića u polufinalu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.