TEŠKO IZVOJEVANA POBEDA: Olga Danilović SLAVILA protiv daleko BOLJE rangirane Nemice

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 19:51

TEŠKO IZVOJEVANA POBEDA: Olga Danilović SLAVILA protiv daleko BOLJE rangirane Nemice

Zanimljiv meč.

Srpska teniserka Olga Danilović slavila je sa 2:1 (6:2, 6:7, 7:6) protiv Nemice Ane-Lene Fridsam u osmini finala turnira u katalonskom mestu La Bisbal.

Mnogo šansi je propustio Real Madrid da izbije na prvo mesto Primere, i sad mu preostaje da večeras (22.00) kao gost savlada Granadu i čeka kiks Atletika u poslednja dva kola. Kvota na dvojku je 1,43, a na kombinazziju 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Real Madrid. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ova pobeda dobija na značaju ako se zna da je Nemica čak 54 mesta bolje rangirana na svetskoj listi (164:110).

Olga je dominirala u prvom setu i sa tri osvojena brejka i jednim izgubljenim osvojila ga je lagano sa 6:2. U drugom je Olga imala servis pri rezultatu 6:5, ali tada je stala i u taj-brejku je bila slaba i izgubila ga je sa 7:2.

Ipak, u odlučujem je srpska teniserka bila dominantna u 13. gemu i slavila sa identičnih 7:2 i sada u četvrtfinalu ide na Džesiku Piri iz Italije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.