TEŠKE OPTUŽBE: Suma FOLIRA povredu oka!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 12:27

TEŠKE OPTUŽBE: Suma FOLIRA povredu oka!?

Po savetima lekara ne sme ni da trenira.

Fudbaler Partizana Sejduba Suma je dožoiveo ozbiljnu povredu na meču protiv Crvene zvezde, pa će morati da bude van terena oko mesec dana.

Očekivano selektor Gvineje, Didije Siks, nije uvrstio Sumu na spisak od 23 fudbalera za utakmice sa Čadom.

Suma je doživeo kontuziju oka i po svim savetima lekara ne sme da trenira, a kamoli da igra utakmice.

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Afrički mediji su izneli šokantne otpužbe na račun Sume. Oni navode da je fudbaler Partizana isfolirao povredu oka kako ne bi bio sa reprezentacijom na mečevima kvalifikacija za Afrički kup.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.