TERZIĆ NE BRINE ZA TITULU: Za mene je Zvezda već ŠAMPION!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 16:36

TERZIĆ NE BRINE ZA TITULU: Za mene je Zvezda već ŠAMPION!

Crveno-beli slave 76. rođendan.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u 25. kolu Superlige Srbije, na gostovanju u Senti i na najlepši način napravili uvertiru za obeležavanje 76. rođendana.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Parma - Inter.

Izabranici Dejana Stankovića su poslednjom pobedom napravili još jedan važan korak ka odbrani titule, dok je direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na proslavi 76. rođendana kluba sa Marakane naglasio da je za njega Crvena zvezda već šampion.

- Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, ponos naroda i države. Posebno mi je drago što smo četvrti put zaredom najbolji na ovim prostorima, što četvrti put zaredom uzimamo šampionsku titulu i što četvrti put zaredom igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Ponosan sam na sve što su uradili i ostali naši sportisti, verujem da su mnogi zaslužili ovaj trofej - rekao je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih je, kao prvi čovek fudbalskog kluba, danas primio nagradu za najbolju sekciju u okviru sportskog društva iz Ljutice Bogdana.

- Nama ostaje da se borimo kao i do sada za crveno-bele boje, uz nadu će ova pandemija proći i da ne moramo u ovakvim okolnostima da slavimo rođendan. Nadamo se da ćemo nastaviti da živimo u nekim normalnijim okolnostima i da će FK Crvena zvezda nastaviti da bude oslonac i kičma celog sportskog društva i da će nastaviti da pomaže ostalim klubovima - istakao je Zvezdan Terzić.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukaku pakuje, Aleksis pogađa - Inter sve bliži tituli

Izvor: RTS, 04.Mar.2021

Fudbaleri Intera savladali su u gostima Parmu sa 2:1 u utakmici 25. kola Serije A. . Inter se pobedom u gostima nad Parmom učvrstio na čelu tabele...Posle miroljubivih 0:0 u prvom delu igre, Inter je brzo došao do sasvim lepe prednosti..Zaboravljeni Aleksis Sančez doneo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.