TEK ŠTO JE STIGAO U BRISEL: Joveljić POKRADEN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK ŠTO JE STIGAO U BRISEL: Joveljić POKRADEN! (VIDEO)

Bivši napadač Zvezde u šoku.

Fudbaleri Anderlehta pobedili su Vasland Beveren na gostovanju sa ubedljivih 3:0. Za klub iz Brisela od prvog do 88. minuta igrao je srpski napadač Dejan Joveljić, koji je kod prvog pogotka gostiju pokraden!

Naime, posle šuta Mihaela Vlapa, lopta je na putu ka mreži zakačila bivšeg napadača Crvene zvezde i promenila pravac za 0:1.

Gol je, ipak, pripisan Vlapu, pa će Joveljić i dalje sačekati na "prvenac" u dresu belgijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikana. Spornu situaciju možete pogledati na OVOM linku. Anderleht je do kraja meča postigao još dva pogotka i na kraju zabeležio novi trijumf u sezoni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.