TEK SLEDE PRAVE STVARI: Poznata prva dva para osmine finala Mundijala u Kataru

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 23:48

TEK SLEDE PRAVE STVARI: Poznata prva dva para osmine finala Mundijala u Kataru

Rešene sve dileme u grupama "A" i "B".

Završene su sve utakmice trećeg kola Svetskog prvenstva u Kataru u grupama "A" i "B" tako da su poznata prva dva para 1/8 finale.

U terminu od 16 časova Holandija je potvrdila prvo mesto pobedom nad domaćinom Katarom od 2:0, dok je Senegal u direktnom dvoboju savladao Ekvador sa 2:1 i stigao do nokaut faze.

🇳🇱🇸🇳🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇸

Four Round of 16 spots have been confirmed! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👊🎟#FIFAWorldCup | #Qatar2022

— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) November 29, 2022

U večernjim utakmicama Ebglezi su pobedom protiv Velsa od 3:0 potvrdile prvo mesto u grupi "B", dok je selekcija SAD stigla do pobede od 1:0  protiv Irana i prošla u nokaut fazu.

To znači da će 3. decembra u prvim mečevima osmine finala igrati Holandija i SAD na stadionu "Kalifa", a dan kasnije Engleska i Senegal na stadionu "Al Bajt".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.