TEK JE STIGAO, A VEĆ JE BIVŠI: Otpušten Aleksandar Kristić

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 15:32

TEK JE STIGAO, A VEĆ JE BIVŠI: Otpušten Aleksandar Kristić

Izdržao je samo četiri meča.

Posle ubedljivog poraza u Sremskoj Mitrovici (1:4), uprava Jedinstva iz Uba odlučila se promenu na klupi, drugu za manje od mesec dana.

Posle samo četiri utakmice klub se zahvalio na saradnji Aleksandru Kristiću, a naslednik je Žarko Jovanović, ubski trener koji je sezonu počeo na klupi omladinskog tima crveno-belih.

Kristićev debi nije bio uspešan, OFK Beograd je bio dominantan na stadionu Dragan Džajić, ali bod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Bačke Palanke i pobeda nad Kolubarom nagovestile su da bi ekipa mogla da krene uzlaznom putanjom.

Usledilo je bolno otrežnjenje kraj Save, Jedinstvo je izgledalo smušeno i neorganizovano u ubedljivom porazu (1:4), pa je Nemanja Matić odlučio da se zahvali bivšem treneru Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.