TBSL - Željkov Fener bez milosti, treća vezana titula! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TBSL - Željkov Fener bez milosti, treća vezana titula! (video)

Košarkaši Fenerbahče Doguša odbranili su šampionsku titulu u Turskoj, pošto su večeras upisali četvrti trijumf u seriji sa Tofašom.

Samo jedan "brejk" bio je dovoljan ekipi Fenerbahče Doguša da finalnu seriju plej-ofa turskog šampionata sa Tofašom odvede u željenom smeru.

Šampion Turske odbranio je to zvanje zahvaljujući večerašnjoj pobedi nad Tofašom (94:64) u petoj utakmici finalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << serije.

Domaćin je od starta nametnuo željeni ritam i već nakon deset minuta stekao dvocifrenu prednost koja je do poluvremena iznosila 19 poena.

Tokom trećeg kvartala Fenerbahče je podigao razliku na 25 poena, a u četvrtoj četvrtini razlika je stigla do maksimalnih +30 za tim Željka Obradovića.

Srpski reprezentativci Nikola Kalinić i Marko Gudurić ni večeras nisu bili u protokolu za meč, a najefikasniji pojedinac u trijumfu Fenerbahčea bio je Ahmet Duveriolu sa 19 poena i 9 skokova.

Fenerbahče je tako odbranio titulu u turskoj Super ligi, a ovo je četvrta šampionska titula u pet sezona koliko Željko Obradović sedi na klupi istanbulskog kluba.

Za istanbulski klub je ovo bila 12. šampionska titula, a Željko Obradović je večeras osvojio 40. trofej u karijeri!

Fenerbahçe taraftarları son çeyrekte topluca Zeljko Obradovic'e tezahürat yaptı! Sırp çalıştırıcı da eliyle oyuncularını işaret etti! via @fatihsabovic pic.twitter.com/y9vYz5Rimq

— Spor Arena (@sporarena) 13 June 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRADOVIĆ OSVOJIO 40. TROFEJ: Fenerbahče treći put uzastopno prvak Turske!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2018

Košarkaši Fenerbahčea odbranili su titulu šampiona Turske zahvaljujući pobedi nad Tofašom (94:64) u petoj utakmici finalne serije, koja je okončana rezultatom 4:1.

Nastavak na Kurir...

ACB - Spektakularan početak i "brejk" u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018

Baskonija ispunila cilj sa kojim je krenula u Madrid. Šampion Evrope od starta finalne serije u nezavidnom položaju...Košarkaši Baskonije uspeli su večeras da savladaju Real u Madridu i da naprave "brejk" na startu finalne serije plej-ofa španskog šampionata...Klub iz Vitorije savladao je aktuelnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.