TAJSON OPET BIJE KAO NEKAD: Pogledajte BRUTALNE udarce Gvozdenog Majka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 21:31

TAJSON OPET BIJE KAO NEKAD: Pogledajte BRUTALNE udarce Gvozdenog Majka (VIDEO)

Najava velikog povratka.

Legendarni bokserski šampion Majk Tajson mogao bi uskoro da se vrati u ring i obraduje svoje najveće fanove.

Iako još uvek ima zvanje "penzionisanog", Gvozdeni Majk najavljuje da će prekinuti penziju, budući na njegove razorne udarce, koje i dalje poseduje.

Anything is possible when you are smart about it. Train Smart. Recover Smarter. @smartcups #SmartCups #baddestmanontheplanet #stillthebaddestmanontheplanet @tysonranchofficial >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @coppergel #tysonranch SmartCups.com

Објава коју дели Mike Tyson (@miketyson) дана 11. Мај 2020. у 10:14 PDT

Pre sedam dana, bivši vladar magičnog četvorougla je objavio kratak snimak svog rada na fokuserima, sa trenerom Rafaelom Kordeirom, a u ponedeljak je pomenuti video dobio nastavak serijala.

Zastrašujuća brzina i snaga kojom Tajson (53) udara u fokusere svog trenera i eskivira njegove napade, su privukli veliki broj komentara na društvenim mrežama.

- Vratio sam se - rekao je Majk Tajson, svojevremeno nekada najbolji bokser u teškoj kategoriji i jedan od najmoćnijih "teškaša" u istoriji.

Tajson je već dobio nekoliko ponuda za borbe, a pre neki dan se oglasio čak i otac Tajsona Fjurija, Džon Fjuri rekavši da je spreman da umre boreći se protiv "kralja staraca". Priznaćete, sa ovakvim udarcima, pred Gvozdenim Majkom bi i danas mnogi padali.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Majk Tajson: Vratio sam se

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 08:48

Legendarni bokser Majk Tajson blizu je povratka u ring u 53. godini. Vredno trenira, a forma mu je sve bolja. "Gvozdeni Majk" se sprema za humanitarni meč. . Pre deset dana Tajson je objavio prvi video-klip sa treninga, kada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.