TAJNA NOVOG NADALOVOG RESTORANA: Baš ne voli Novaka, otkrio ga detalj na zidu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 00:07

TAJNA NOVOG NADALOVOG RESTORANA: Baš ne voli Novaka, otkrio ga detalj na zidu! (VIDEO)

Španac pokrenuo privatni biznis.

Rafael Nadal se posle osvajanja Australijan opena posvetio privatnom biznisu. Španac je otvorio restoran "Rolan Garos" na svojoj teniskoj akademiji u Manakoru na Majorci.

Meni restorana je prilagođen zdravoj ishrani, tako da je Nadal krenuo stopama Novaka Đokovića koji je ranije otvorio restorane u Beogradu i Monte Karlu.

Restoran je prilagođen za 60 ljudi, a služi se meni koji je kreirao tim kuvara i stručnjaka za ishranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa "Akademije Rafa Nadal". Najskuplji na meniju je goveđi file sa roštilja uz pire krompir koji košta 19 evra, dok je najjeftinija mediteranska pasta od 7,90 evra.

Zanimljivo, na zidu restorana se nalaze umetničke fotografije velikih teniskih šampiona koji su bili uspešni na gren slemu u Parizu, ali tamo nije bilo mesto za Novaka Đokovića.

Podsetimo, srpski as je dva puta dizao pehar u “Bulonjskoj šumi” i najveći je rival Nadala u karijeri uz Rodžera Federera.

Koliko gren slem titula će ukupno osvojiti Novak Đoković?

Choices 20

21-24

25 i više

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Rafael Nadal Rolan Garos Novak Đoković

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.