TADIĆ PODIGAO TROFEJ: Ajaks 35. put šampion Holandije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 18:04

TADIĆ PODIGAO TROFEJ: Ajaks 35. put šampion Holandije (VIDEO)

Srbin sa kapitenskom trakom predvodio Kopaljanike do novog naslova šampiona.

Fudbaleri Ajaksa u 31. kolu prvenstva Holandije pobedili su Emen rezultatom 4:0 i tri kola pre kraja sezone odbranili titulu osvojenu u sezoni 2018/19.

Kopljanici su rekorderi Eredivizije sa 35 pehara državnog prvaka, ispred PSV koji ima 24 i Fejenorda sa deset. Ekipa iz Amsterdama prethodno je osvojila i Kup Holandije.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić bio je dvostruki asistent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trijumfu tima svoje ekipe. Kapiten Ajaksa je odigrao ceo meč, a ovo mu je druga osvojena titula uz isto toliko nacionalnih kupova.

Champions of the Netherlands. Again. #XXXVoorJullie pic.twitter.com/UGVkxEIsKG

— AFC Ajax (@AFCAjax) May 2, 2021

Monako se bori za titulu, u seriji od pet pobeda, Lionu je pobeda potrebna za Ligu šampiona. Devet od njihovih 11 poslednjih duela donelo je makar tri gola, pa je tip 3+ vredan kvote 1,60 možda i mudriji izbor nego kec za 2,30. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Monako – Olimpik Lion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AJAKS OSVOJIO TITULU: Dušan Tadić otkrio ko je najzaslužniji za trofej VIDEO

Izvor: Kurir, 02.Maj.2021

Fudbaleri Ajaksa u 31. kolu prvenstva Holandije pobedili su Emen rezultatom 4:0 i tri kola pre kraja sezone odbranili titulu osvojenu u sezoni 2018/19.

Nastavak na Kurir...

Deda i unuk pobednici Tucanijade u Mokrinu VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 15:30

U finalu 31. Svetskog prvenstva u kucanju uskršnjim jajima u Mokrinu, po četvrti put titulu šampiona odbranio je Sava Terzić Košničar. Ovoga puta međutim, titula je još slađa za porodicu Terzić, jer je unuk Ivan Terzić postao šampion u juniorskoj konkurenciji...Blaže epidemijske mere u odnosu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.