TADIĆ NAPUSTIO AJAKS: Novi klub mu daje 3,5 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 22:22

TADIĆ NAPUSTIO AJAKS: Novi klub mu daje 3,5 miliona evra!

Kraj jedne epohe.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić zvanično više nije igrač Ajaksa, objavio je klub iz Amsterdama na zvaničnom sajtu.

Tadić je u Holandiju stigao 2018. godine i od tada odigrao 214 utakmica, postigao 105 golova i podelio 112 asistencija.

- Odluka da napustim klub je bila teška. Ipak, verujem da je ovo pravi momenat. Mislim da je to dobra stvar ne samo za mene već i za klub, kako bi imali novi početak. Vreme koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam proveo u Ajaksu i uspehe koje smo proslavili daje mi neopisiv osećaj koji nikad pre nisam iskusio u karijeri. Hteo bih da se zahvalim svim navijačima na prelepom zajedničkom vremenu. Ako je do mene, ovo nije konačno zbogom. Uvek ću biti igrač Ajaksa i nadam se skorom povratku u Amesterdam, u ulozi trenera - izjavio je Tadić.

Holandski mediji navode da je Bešiktaš ponudio Tadiću ugovor na dve godine, uz platu na godišnjem nivou od 3,5 miliona evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.