Svrake se ne šale - 50 miliona za Brazilca!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svrake" se ne šale - 50 miliona za Brazilca!

Nemci su odbili prvi napad za svog napadača.

Igrači Njukasla su kako deluje pregurali brigu oko opstanka u Premijer ligi, u zadnje vreme izabranici Rafe Beniteza su povezali par dobrih rezultata - trenutno su u mini-seriji od tri meča bez poraza.

Tako da je na red došlo ispunjavanje Rafinih želja koji želi konkurentniji tim naredne sezone, ne želeći da budu jo-jo tim Premijer lige.

Prvi igrač oko koga su se sjatile "Svrake" jeste napadač Hofenhajma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - Brazilac Žoelinton!

Prema pisanju nemačkog Bilda uprava kluba iz Bundeslige je odbila ponudu Njukasla koja je glasila na 50 miliona evra.

Nemci su još dodali da se sam vlasnik kluba Ditmar Hop umešao i stavio veto na prodaju odličnog Brazilca.

EPA-EFE/FILIP SINGER





Dvadesetdvogodišnji Brazilac je ove sezone odigrao 29 utakmica za Hofenhajm gde je zabeležio deset golova i devet asistencija.

"Svrake" će morati da ponude više novca ako žele Žoelintona u ofanzivi svog tima naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.