Svrake samo kljucnule Čelsi i naljutile Azara

Izvor: Mondo, 02.Dec.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svrake" samo "kljucnule" Čelsi i naljutile Azara

Njukasl poveo na "Bridžu", pa gledao u golmana Darloua koji je dobrim odbranama sprečio katastrofu svog tima.

Znao je i te kako Njukasl prethodnih sezona da namuči Čelsi, a na takav ishod mirisalo je i nakon bledih petnaestak minuta Konteove ekipe na "Bridžu".

Dekoncentracija Alonsa, koji je loše vratio loptu Kurtoi i tako praktično asistirao Dvajtu Gejlu za vođstvo rivala u 13. minutu, bio je praktično i poslednji loš potez "plavaca" koje je od tog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predvodio fenomenalni Eden Azar koga je bilo "svuda" po terenu.

Do poluvremena preokret, a umalo i katastrofa "svraka" koje je u više situacija spasao Darlou.

ČELSI - NJUKASL 3:1 (2:1)

Fantastični belgijski napadač prvo je u 21. minutu pratio napad Alvara Morate i poslao loptu u mrežu, da bi potom Viktor Mozes sa desnog krila asistirao španskom strelcu u 33. za novi njegov pogodak glavom. U međuvremenu je arbitar Kevin Frend propustio dve prilike da svira penal za "plavce".

Treći put nije mogao da ignoriše...

Viktora Mozesa je oborio Met Riči u 74. minutu, a Azar dobru partiju, koja se ne vidi samo kroz statistiku, kruniosao preciznim udarcem sa "bele tačke".

Ovom pobedom Čelsi se na drugoj poziciji izjednačio sa Junajtedom sa po 32 boda, s tim da "crveni đavoli" svoj meč 15. kola igraju od 18.30 protiv Arsenala.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PL: Azar vodio "Plavce" do trijumfa nad "Svrakama"

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017

Fudbaleri Čelsija slavili su na premijeri 15. kola Premijer lige protiv Njukasla...Četa Rafe Beniteza gostovala je na "Stamford Bridžu", a kući su ispraćeni bez bodova, Čelsi je slavio sa 3:1 (2:1)...Loše je počelo po "Plavce", kako je u 12. minutu mrežu domačina zatresao Dvajt Gejl...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.