Svitolina na Halep, Stricova izaziva Vilijams

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svitolina na Halep, Stricova izaziva Vilijams

Elina Svitolina i Barbora Stricova kompletirale su parove polufinala Vimbldona u ženskoj konkurenciji.

Ukrajinka Svitolina nije dozvolila Čehinji Karolini Muhovoj novo iznenađenje u Londonu, savladala ju je u dva seta sa 7:5, 6:4.

Svitolinu u polufinalu na terenima "Ol Ingland kluba" čeka rumunka Simona Halep koja igra najbolji tenis u poslednjih nekoliko godina.

U drugom polufinalu igraće Čehinja Stricova i sedmostruka šampionka Vimbldona Amerikanka Serena Vilijams.

Stricova je do duela sa osvajačicom 23 Grend slem trofeja stigla na razočaranje domaće publike jer je zostavila Britanku Džoanu Kontu sa 7:6 (5), 6:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svitolina i Stricova kompletirale polufinale

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2019

Polufinalni parovi na Vimbldonu u konkurenciji teniserki su kompletni! Posle Simone Halep i Serene Vilijams, karte za mesto među četiri najbolje overile su Elina Svitolina i Barbora Stricova. Za finale će se boriti Halepova i Svitolina, kao i Vilijamsova i Stricova. Elina Svitolina se dobro namučila...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.