Svi znaju šta Panatinaikos mora da uradi

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 07:58

"Svi znaju šta Panatinaikos mora da uradi"

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je rekao da je grčki Panatinaikos registrovan za narednu sezonu.

Atinski velikan je nedavno istakao nameru da napusti elitno takmičenje iz finansijskih razloga.

"Panatinaikos je, baš kao i ostalih 10 klubova sa licencom, automatski registrovan za narednu sezonu. S obzirom na globalnu situaciju, moramo da razumemo da je dosta toga još uvek neizvesno. Biću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jasan, Panatinaikos je registrovan za učešće u Evroligi sledeće sezone", rekao je Bertomeu.

Bertomeu je odgovorio na kritike da učesnici Evrolige ne znaju ništa o finansijama tog takmičenja

"Ne znam koji su razlozi. Sve je suprotno od onoga što je on naveo. Ima mnogo spekulacija, ali ne želim da ih komentarišem. Svi u Panatinaikosu znaju šta moraju da urade ukoliko žele da napuste Evroligu", dodao je on.

Nekoliko klubova je već stalo u red da "uskoče" umesto Panatinaikosa.

"Srećom, mnogo je klubova koji imaju ambiciju da igraju Eroligu. Panatinaikos je klub koji je i dalje sa nama, zbog tradicije, istorije i navijača", zaključio je Bertomeu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.