Svi se raduju transferu Kutinja osim Liverpula!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi se raduju transferu Kutinja osim Liverpula!

"Redsi" će izgubiti već viđeni novac pri zaključivanju posla sa Barselonom.

Brazilac je novi fudbaler Bajern Minhena. U pitanju je jednogodišnja pozajmica sa opcijom otkupa po kraju sezone, Bavarci će morati da inkasiraju 120 miliona evra ukoliko se odluče na ovakav potez.

Međutim ovaj veliki letnji transfer "bum" nije prijao Liverpulu koji bi mogao ostati uskraćen za sumu od oko 25 miliona evra!

"Redsi" su prodali odličnog ofanzivca Kataloncima januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošle godine za ukupnu sumu od 142 miliona funti. Za krilnog igrača su odmah dobili 105 miliona dok je ostatak bio uslovljen bonusima u odnosu na Kutinjove partije u Barseloni.

Deo bonusa se već ispunio, ali ne ceo. Liverpul skoro izvesno neće moći da računa na bonus od 18 miliona funti koji bi se aktivirao posle 100-te utakmice Kutinja u Barseloni a takođe najverovatnije se opraštaju i od pet miliona funti koja bi Barsa morala da isplati klubu sa "Enfildu" ukoliko osvoje Ligu šampiona sa Brazilcem u njenim redovima.

Prelazak u Minhen je gledano sa igračke strane odličan posao za novu 'desetku' Bavaraca, ali ne nenamerno oštetio svoj nekadašnji klub koji ga je u potpunosti afirmisao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.