Svet slavi, kruna na glavi Kralja Cigana! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet slavi, kruna na glavi "Kralja Cigana"! (video)

Tajson Fjuri učinio ono što je obećao armiji navijača, Vajdler je bivši šampion, pojas pripada "Kralju Cigana"!

Tajson Fjuri nigde nije na gostujućem terenu. Podivljala publika u Las Vegasu je slavila, iako je njihov zemljak Vajdler izgubio titulu.

Jer podsetimo, Fjuri je "narodni šampion". "Kralj Cigana" je uspeo da vrati pojas, osvojio je titulu u WBC verziji teške kategorije, u sedmoj rundi je nokautirao "Bronzanog bombardera", naneo mu prvi poraz u karijeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Fjuri je dominirao od starta, ujedinio titule sa WBA, WBO, IBF koje je držao kada je porazio Klička.

Neverovatni Britanac ulazi u redu najvećih, i svakako najomiljenijih boksera svih vremena. Demonstrirao je klasu noćas u Vegasu, dobio pre prekida svih sedam rundi, kako se i pretpostavljalo promenio taktiku, napao od početka, skratio prostor Vajdleru koji nije uspeo da zada nijedan od svojih ubitačnih udaraca koji obično znače krasj meča.

#furyvswilder2 - TYSON FURY HAS DONE IT!!! He TKO’d Wilder and became the new WBC champion. pic.twitter.com/wg1H1pJpIY

— Nureso News (@NuresoNews) February 23, 2020

Dva puta je bio na podu, Fjuri se osvetio na taj način i za ona dva udarca u Los Anđelesu kada je i sam pao u meču koji je završen nerešeno i posle koga je Vajdler sačuvao titulu.

Sada nije imao nikakvu šansu, njegov tim je prekinuo meč u sedmoj rundi, pa jr Fjuri na rukama razdraganih navijača slavio krunu. "Kralj Cigana" je tamo gde treba da bude, po ugovoru Vajdler će imati pravo da zatraži revanš, odnosno treću borbu, a Fjuri sigurno priželjkuje duel sa Džošuom...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kralj boksa – Fjuri tehničkim nokautom srušio Vajldera

Izvor: B92, 23.Feb.2020

Tajson Fjuri, britanski bokser, tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobedio je Amerikanca Dionteja Vajldera i ostao nepobedivi šampion teške kategorije...Tajson Fjuri je postao živa legenda boksa sa 30 pobeda jednim remijem i 0 poraza u profesionalnoj karijeri...Krenuo je žustro Vajlder i odmah po...

Nastavak na B92...

RASPALIO PUBLIKU U LAS VEGASU: Fjuri UNIŠTIO Vajldera, a onda jednim potezom pokazao zašto je Kralj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020

Britanac naneo istorijski poraz "bronzanom bombarderu"...Britanac Tajson Fjuri osvojio je titulu u WBC verziji, savladavši posle sedam rundi Amerikanca Dionteja Vajldera. Kralj Cigana, boksa i zabave umeo je da nasmeje publiku u Las Vegasu, posle istorijskog prvog poraza, koji je naneo "bronzanom bombarderu"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.