Švedska za korak bliža Rusiji od Azura

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska za korak bliža Rusiji od 'Azura'

"Vikinzi" će braniti "minmalac" u Milanu za četiri dana.

U prvoj utakmici baraža za mesto na Mundijalu, Švedska je na svom bunjištu savladala Italiju sa 1:0.

Jeidni gol na utakmci pao je posle sata igre, rezervista Jakob Johanson je junak pobede, pošto je posle njegovog udarca sa ivice šesnaesterca lopta zakačila De Rosija, promenila pravac i završila iza leđa Điđija Bufona.

Bio je to prvi gol ovog veziste, inače fudbalera atinskog AEK-a u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentacije, a azanimljivo je da je ušao u igru samo četiri minuta pre pogodtka.

Najbolju šansu za izjednačenje Italijani su imali desetak minuta posle gola, Darmijan je probao iz daljine i pogodio stativu. Finiš je obeležila jalova domonacija gostiju.

Statistički gledano, 'Azuri' su bili bolji, imali su i tu stativu, ali utisak je da je veća želja 'Vikinga' kao i prednost domaćeg terena bila prevaga.

Revanš je u Milanu na 'Meaci' 13. novembra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.