Šveđanka Eklund umalo poginula na treningu

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šveđanka Eklund umalo poginula na treningu

Kako navode lokalni mediji, Eklund je za dlaku izbegla smrt, pošto je oštrica skija delimično razrezala vrat, oko pet santimetara ispod brade.

Gorska služba je odmah prebacila Eklundovu u obližnju bolnicu gde joj je ukazana pomoć.Švedska skijašica koja u ponedeljak puni 21 godinu, posle ove nesreće je jedva disala, a ostali skijaši bili su užasnuti.

- Užasno smo se uplašili, Da je rez bio nekoliko santimetara niže, posledice su mogle da budu pogubne - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedan od švedskih trenera.Jedna od učesnica Svetskog kupa koji je na programu narednog vikenda, Slovakinja Veronika Zuzulova takođe je prokomentarisala ovaj incident koji je lako mogao da preraste u nesreću.

- Strašno, to je najbolji dokaz koliko moramo biti oprezne. Videla sam da je ona od šoka teško hodala, dobro da su joj brzo pomogli - rekla je Veronika Zuzulova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.