Šved se ispromašivao, slavlje Baskonije i posrnulog Bajerna

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šved se ispromašivao, slavlje Baskonije i posrnulog Bajerna

Pobede Baskonije i Bajerna.

Baskonija je uspela da savlada Himki na svom terenu rezultatom 83:79, bilo je neizvesno u većem delu meča, a Himki je imao prednost tokom treće deonice od 6 poena (53:59). Gosti su bili u konstantnom vođstvu sve polovine poslednje deonice kada je Baskonija preko Šejvona Šildsa stigla do prednosti.

Najefikasniji na utakmici bio je upravo Šejvon Šilds sa 22 postignuta poena, imao je i 6 skokova. Pored njega, istakao je i Jusufa Fol sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 15 poena.

U ekipi Himkija najefikasniji je bio po običaju Aleksej Šved sa 18 postignutih poena, ali je bio očajan u šutu za tri poena - 3/15. Stefan Jović je imao 8 poena, 4 skoka i 3 asistencije, ali i 5 izgubljenih lopti.

Konačno je pobedio i Bajern nakon šest uzastopnih poraza.

Ekipa iz Minhena je na svom terenu savladala Makabi sa 80:68 bez Vladimira Lučića. U pobedničkoj ekipi Nihad Đedović je imao 19 poena, Pol Cipster je dodao 17. Kod gostiju Brajant 14 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.