Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 21:48

Šved ne želi da igra za reprezentaciju

O svemu pričao generalni menadžer Rusije Sergej Panov

Aleksej Šved ne želi da igra za reprezentaciju Rusije.

Jedan od najboljih strelaca Evrope očigledno je stavio nastupe za klub ispred reprezentacije. Prema rečima Sergeja Panova, generalnog menadžera Rusije, Šved je odao takav utisak.

Sergej Bazarevič neće moći da računa na Šveda.

"Imamo jasnu situaciju sa Aleksejem Švedom. On ne želi da igra za reprezentaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pričali smo i u takvom svetlu se predstavio. Ali, on je i dalje mlad čovek, nadam se da će shvatiti da je reprezentacija važan deo karijere svakog igrača", rekao je Panov.

Kao što je Panov rekao, ostaje uvek prostor da će se Šved predomisliti i ipak rešiti da zaigra za nacionalni tim Rusije.

Russian NT general manager Sergey Panov:

We have a clear situation with Alexey Shved. He doesn’t want to play for the NT. We talked, and this is how he presented himself. But he’s still a young guy, I hope he’ll realize that NT is an important part of every player's career.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.