Svečan prijem za vaterpoliste

Izvor: B92, 19.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečan prijem za vaterpoliste

Na svečanom prijemu ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić odala je priznanje vaterpolistima Srbije na uspehu sa EP u Malagi.

"Za mene je od jednog rezultata na nekom takmičenju mnogo važnije to što vaterpolisti godinama uspevaju da se održe na najvišem nivou. Stabilna i jaka ekipa, zajedništvo i timski rad to donosi iz takmičenja u takmičenje.Veliko zadovoljstvo vas je gledati u bazenu, složnost i timski rad služe za primer svim sportistima, a i mladima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakla je ona.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na nedavno završenom prvenstvu u Malagi izgubivši u finalu od selekcije Crne Gore nakon produžetka sa 5:6. Među izabranicima Dejana Udovičića nije bilo teško povređenog Danila Ikodinovića, kome je zdravsveno stanje u petak ocenjeno kao nešto malo bolje.

„Predstavljate primer za sve sportiste, za sve mlade ljude. Znam da su vam misli bile u Novom Sadu, da ste igrali i medalju namenili povređenom Danilu Ikodinoviću. Želim vam puno uspeha i znam da nas nećete razočarati u Pekingu", dodala je ministarka omladine i sporta.

Pripreme za predstojeće Olimpijske igre u Pekingu vaterpolisti nastavljaju u subotu na Banjici, dok je za 23.jul zakazan put za Barselonu gde ih očekuje sparing sa Španijom.

Sada nas čeka Peking i koliko sutra, kada budemo počeli sa treninzima srebro će biti zaboravljeno", rekao je proslavljeni reprezentativac Srbije Dejan Savić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.