Sve spremno za početak Sportskih igara mladih

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 19:44

Sve spremno za početak Sportskih igara mladih

U toku su završne pripreme za svečano otvaranje Sportskih igara mladih koje je zakazano za petak 19. jun na trgu FAP-a u 19 časova.

Priboju je ove godine pripala čast da bude domaćin otvaranja ove najveće evropske manifestacija amaterskog sporta.

To će biti i najveći sportsko-turističko-promotivni dogadjaj u Priboju ove godine.

"Priboj će po prvi put biti domaćin i tri državna prvenstva u trci na 60 metara, u malom fudbalu i igri izmedju dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatre koje će početi u petak u 13 časova", rekao je za Tanjug predsednik Sportskog saveza Priboja Filip Komarica.

Za svečano otvaranje najavljen je spektakularan program, kažže predsednica Sportskih igara mladih Ivana Jovanović.

"Planirani su koncerti Dejan Petrović Big benda i Leksington benda kao i specijalno iznenađenje i vatromet povodom sedmog rođendana Sportskih igara mladih Srbije", kazala je Jovanovićeva.

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, nakon Priboja obići će još 35 gradova i mesta, a u toku su onlajn prijave učesnika uz sve veće interesovanje mladih za svih 10 disciplina u okviru SIM-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je spremno za svečano otvaranje Sportskih igara mladih

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 11:59

Sportske igre mladih (SIM), najveća evropska sportska manifestacija za decu školskog uzrasta, svečano će u petak veče biti otvorene u Priboju...Grad na Limu izabran je za domaćina početka sedme sezone u Srbiji, a nakon Priboja karavan radosti i prijateljstva obići će još 35 gradova i mesta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.