Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 17:20

Sve puklo u Šalkeu: Harit i Bentaleb suspendovani

Zbog sukoba sa trenerom

Potpuna agonija u Gelzenkirhenu. Šalke nema pobedu u dosadašnjem delu sezone, zakovan je za dno tabele. Ali, taj očajni niz datira još iz prošle sezone. Kada se sve sabere, Rudari nemaju trijumf u Bundesligi čak 24 utakmice!

Zato nije ni čudo šta nervoza trese zidove Veltins arene, što uprava, stručni štab, igrači samo što se ne ujedaju međusobno. Doduše, na korak su od toga. Bilo je varnica u svlačionici između igrača nakon poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Volfzburga, ali i između fudbalera i trenera.

Šalke je danas obavestio javnost da su dvojica igrača, standardnih prvotimaca, Amin Harit i Nabil Bentaleb, suspendovani do daljeg. Najmanje deset dana će morati da treniraju van ekipe.

Harit je igrao toliko očajno protiv Vukova, toliko je bilo nediscipline u njegovoj igri, da je zamenjen u 39. minutu. I to je bila kapisla koja je dovela do eksplozije u svlačionici. On i Bentaleb su ušli u žestok verbalni sukob sa trenerom Baumom, a koliko god šef struke imao očajne rezultate, takvo ponašanje se u Nemačkoj ne toleriše.

Na poluvremenu iste utakmice je zamenjen i Benjamin Stambuli, neprimereno je i on reagovao zbog toga, ali posle utakmice su čelnici kluba razgovarali s njim i tu su svi nesporazumi izglađeni.

U tako otrovnoj atmosferi Šalkea za vikend čeka gostovanje Borusiji Menhengladbah.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.