Sve je promenio, samo ne boje: Paketa u Milanu

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je promenio, samo ne boje: Paketa u Milanu

Promeniće klub, grad, državu i kontinent, ali ne i boje na dresu: "rosoneri" su doveli igrača Flamenga za 35 miliona evra.

Foto: Guliver/Getty Images/Alexandre Schneider

Lukas Tolentino Koeljo de Lima, ili jednostavnije Paketa, stigao je ove nedelje ujutru u Milano.

Fudbaler Flamenga i reprezentativac Brazila trebalo bi sutra da prođe lekarske preglede i, potom, kompletira transfer za koji će Milan morati da izdvoji 35 miliona evra.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se Paketa, poput nekih svojih starijih zemljaka, u punoj meri ostvari u dresu "rosonera", njegov sadašnji klub zaradiće dodatnih deset miliona na ime bonusa i premija.

"Srećan sam što sam ovde. Došao sam zbog Milanove istorije", rekao je 21-godišnji "trekvartista" okupljenim novinarima.

On će promeniti klub, grad, državu i kontinent, ali ne i boje - Flamengo je jedan od najvećih klubova na svetu koji igraju u crveno-crnoj kombinaciji. 



Izvor: YouTube/SOLO SUL MILAN

Paketa će posmatrati večerašnji duel Milana i Torina na "San Siru", a ukoliko sve prođe po planu i potpiše ugovor, za Milaneze bi mogao debitovati u januaru, u meču Superkupa protiv Juventusa.

Mladi brazilski vezista, koji je proglašen za najboljeg igrača sredine terena u prvenstvu Brazila za 2018, odigrao 49 utakmica i postigao 11 golova za Flamengo, što mu je u paklenoj konkurenciji obezbedilo i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju kod selektora Titea.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.